Medewerkers

 

Constant Story
c.story@finagri.nl

Relatiebeheerder

"Ik ben opgegroeid op een agrarisch bedrijf en ben inmiddels alweer ruim 25 jaar werkzaam binnen de assurantiebranche. Een goede combinatie om u als Finagri-adviseur bij te kunnen staan."

Luuk Polder
luuk@finagri.nl

Relatiebeheerder

"Ik haal veel voldoening uit het werken met mensen en het bijstaan van hen in de ingewikkelde materie van verzekeringen en verdere financiële dienstverlening. Met vertrouwen hierbij als sleutelwoord."

Karin Dorresteijn-Peterse
karin@finagri.nl

Relatiebeheerder

"Ik ben geboren en getogen op een agrarisch bedrijf en woon sinds een aantal jaar op het melkveebedrijf van mijn man en zijn ouders. Hierdoor spreek ik prima de taal van de agrariër! Buiten het werk om besteed ik veel tijd aan mijn hobby paardrijden en geniet ik van het buitenleven."

 

 Herold Bassa

heroldbassa@finagri.nl

Relatiebeheerder

"Ik ben al 20 jaar in de buitendienst actief en geniet van het onderhouden van bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Graag maak ik ook kennis met u om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Ik hoor graag van u."

Elly Tanis
elly@finagri.nl

Commercieel ondersteuner

"Ik ben geboren in Goedereede. Mijn ouders hebben hier een visserijbedrijf dus het ondernemerschap ben ik wel gewend. Ongeveer 11 jaar geleden ben ik bij de Rabobank terechtgekomen op de afdeling verzekeringen. De laatste jaren heb ik gewerkt als intern specialist voor de agrarische klanten. Sinds 2010 werk ik bij Finagri en woon ik in Werkhoven. Verder begeef ik me al een paar jaar in het sociale leven van Werkhoven. Zo help ik mee bij Oskam's Theater en de jaarlijkse trekkertrek."

Renate van Vreeswijk renatevanvreeswijk@finagri.nl

Commercieel ondersteuner

Sinds januari 2015 versterk ik als binnendienst medewerker het Finagri-team. In de afgelopen 15 jaar ben ik in diverse facetten binnen de verzekeringsbranche werkzaam geweest.Ik heb daarbij ook kennis gemaakt met de agrarische sector waar mijn interesse ligt. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en het kennen van de klant.Op deze manier is het mogelijk de verzekeringsbehoefte op maat af te stemmen op uw wensen. Ik kijk uit naar een prettige maar ook voor u efficiënte samenwerking.

 

Roy Groenenberg
roy@finagri.nl

Commercieel ondersteuner

"Vanaf augustus 2012 ben ik een nieuw gezicht bij Finagri, maar niet nieuw in de verzekeringswereld. Met al meer dan 10 jaar ervaring binnen het MKB en met loon- en mechanisatiebedrijven ga ik nu een nieuwe uitdaging aan in de agrarische sector. Graag zoek ik met u en voor u naar de juiste (verzekerings)oplossingen, zodat u zich bezig kunt houden met de voor u belangrijke zaken: uw bedrijf!" 

 

Zwanita van Gent
schade@finagri.nl

Schadebehandelaar

"Vanaf 1986 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Na op diverse afdelingen binnen deze tak werkzaam te zijn geweest, blijkt in de schadebehandeling een ware passie te liggen. Ik werk parttime tijdens schooluren. Wij hebben namelijk twee zonen, die mij nauw aan het hart liggen en waar ik ook graag voor klaar wil staan. Ik ben gek op dieren... van konijn tot koe...van muis tot ezel. Als bestuurslid van de kinderboerderij in ons dorp ben ik nauw betrokken bij het wel en wee van al ‘onze' lieve viervoeters en gevleugelden."