Wij zijn er voor de agrarische ondernemer en het "groene" MKB!

Eind 2000 is Finagri ontstaan. In de eerste jaren werd een stormachtige groei gerealiseerd in de markt voor agrarische verzekeringen. Ook de overname van een agrarisch verzekeringskantoor droeg bij aan de groei. De medewerkers van Finagri hebben samen ruim vijftig jaar ervaring in de agrarische sector en de financiële dienstverlening. In de loop van de jaren vonden ook andere soorten bedrijven hun weg naar Finagri. Inmiddels behoren ook loonwerkers, bouwondernemingen, tuincentra, hoveniers, ICT-, installatie- en horecabedrijven tot het cliëntenbestand van Finagri. In 2011 heeft Finagri haar volgende stap gezet door zelfstandig bedrijfsonderdeel te worden van de Story Groep.

Bij Finagri staat de klant centraal. Mocht u niet direct de juiste persoon aan de telefoon krijgen dan belt deze u zo spoedig mogelijk terug. Wij werken hierbij niet met keuzemenu's en ongewenste muziek als u even moet wachten, maar staan u snel en kordaat te woord. Finagri is uw aanspreekpunt op het gebied van verzekeringen, vermogensbeheer, juridische zaken en maatadvies voor agrarisch ondernemers en het "groene" mkb.

Adviesvrijheid

Wij zijn een ongebonden maar selectieve bemiddelaar. Dit betekent dat wij periodiek een selectie maken van de financiële producten die banken en verzekeraars voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn en dat maakt ons dus volledig vrij in onze advisering.

Binnen de Story Groep treedt Insureq Assuradeuren op als gevolmachtigd agent van enkele gerenommeerde verzekeraars. Meer informatie vindt u op www.insureqassuradeuren.nl. Wij hebben volmacht van enkele verzekeraars zoals Delta Lloyd, Reaal, ARAG SE en Allianz Global Assistance. De verbondenheid met Insureq Assuradeuren geeft onze adviesbedrijven extra handvatten om u nog meer kwaliteit in onze totale dienstverlening te bieden.

Gevolmachtigd agent

Als gevolmachtigd agent neemt Insureq Assuradeuren werkzaamheden van een of meerdere verzekeraars over en heeft de bevoegdheid om namens hen rechtstreeks op te treden. Verzekeraars besteden deze werkzaamheden uit omdat wij u vaak beter en sneller van dienst kunnen zijn. Doordat wij dichter bij onze relaties staan en ze vaak persoonlijk kennen, kunnen wij een goede, snelle en persoonlijke service bieden en indien nodig maatwerk leveren. Zaken als het beoordelen van verzekeringsaanvragen en de afwikkeling van schades vindt allemaal in eigen huis plaats.

Voor haar werkzaamheden ontvangt Insureq Assuradeuren van de verzekeraars een vergoeding, u betaalt hier niets extra’s voor. Voor deze vergoeding neemt zij verzekeraars werk uit handen. In geval van een belangenconflict tussen de adviesbedrijven en Insureq Assuradeuren hanteren wij regels om een verstrengeling van belangen tegen te gaan. Deze regels dienen ertoe om in de praktijk uw belangen optimaal te kunnen behartigen met respect naar de positie van de verzekeraar.